Pembe Alem Canlı Sohbet


26 Ocak 2012 Perşembe

Pembe Alem Hizmet Sözleşmesi

Hizmet Sözleşmesi,

Aşağıdaki metin, Pembealem.com ile Pembealem.com üyesi arasındaki üyelik sözleşmesinin metnidir. Pembealem.com'a üye olmadan önce kullanıcılar bu sözleşmeyi dikkatle okumalıdırlar ve sözleşmenin içerdiği tüm maddeleri onaylamadan site üyeliği tamamlanamaz. Yeni üyelik esnasında, bu metni okuduğunuzu söyleyen bir kutucukla karşılaşılacaktır; kullanıcıların bu kutucuğu işaretlemesi, aşağıdaki maddelerin tamamının kabul edildiği anlamına gelecektir.

Genel kurallar
    * Pembealem.com sitesi ve servisi, yalnızca 18 yaşından büyükler içindir. Pembealem.com üye formunu dolduran herkes 18 yaşından büyük olduğunu taahhüt eder. Bu koşula uygun olmadığı anlaşılan üyelikler, geçersiz kılınır.
    * Pembealem.com üyeliği kişiseldir. Başkasına ödünç verilemez, devredilemez. Böyle girişimlere bağlı sorunlardan Pembealem.com sorumlu değildir.
    * Pembealem.com'da her rumuz bir kere kullanılır. Üye olan herkes, rumuz ve şifresini korumakla yükümlüdür. Oluşabilecek kusurlu davranışlardan Pembealem.com sorumlu değildir.
    * Pembealem.com'a üye olurken seçilen şifre sadece üye tarafından bilinir. Şifrenin seçimi ve korunma sorumluluğu üyeye aittir. Pembealem.com şifre kullanımından doğacak sorunlardan sorumlu değildir.
    * Pembealem.com'da oluşturulan profiller tüm Pembealem.com ziyaretçilerine açıktır. Bu alanlarda özel bilgi vermemek, profiller 24 saat editörlerimizce kontrol edilse de, üyelerin sorumluluğundadır.
    * Pembealem.com herkese açık üye profillerini, profillere bırakılan fotoğraf, ses kaydı vb. bilgileri herkese açık alanlarda kullanma hakkını saklı tutar. Üyelerimiz, profillerinin herkese açık olmasını istemedikleri kısmını, yaratacakları "özel profil"e aktarabilir, özel profillerini sadece istedikleri arkadaşlarına gösterebilirler.
    * Pembealem.com'da mesaj merkezindeki mesaj sayısı, ilgili sayfada beyan edilen limitleri aşan üyelerin mesajları en eski tarihliden başlayarak silinebilir. Sisteme bir ay boyunca hiç giriş yapmayan üyelerin tüm mesajları silinebilir.
    * Favori listesindeki kayıtlar, mesaj kayıtları, ilgili sayfalarda beyan edilen limitleri aştığında sistem tarafından en eski tarihli kayıtlardan başlayarak silinebilir.
    * Profil alanları:
      a) Bir kullanıcı, başka bir süper üye kullanıcının profil alanlarını görüntülemesini engelleyemez.
      b) Kullanıcı suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek; yerel ve ulusal yasalara ya da uluslararası anlaşmalara ters düşecek bir durum yaratan ya da böyle durumları teşvik eden, hiçbir tür yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret, küfür içeren, küçük düşürücü, kaba, pornografik, rahatsız edici ya da ahlaka aykırı bilgi postalayamaz ya da iletemez.
      c) Kullanıcı bir başkasının gizlilik hakkını ya da yayın haklarını çiğneyen, telif hakları, ticari marka hakları veya başka mülkiyet hakları tarafından korunan ya da bu tarif edilen sınıflara giren malzemelerden uyarlanan hiçbir bilgi, yazılım ya da başka bir malzemeyi sahibinden ya da haklarını elinde tutan kişiden izin almaksızın, postalayamaz ya da iletemez.
      d) Bu web sitesi, sadece bireylerin kişisel kullanımına açıktır ve hiçbir şekilde ticari amaçlarla kullanılamaz. Herhangi bir iş çevresi, şirket veya organizasyon herhangi bir amaçla bu siteye üye olamaz.
      e) Pembealem.com, doğrudan sistemde bulunan kullanıcılara ya da onların e-posta adreslerine, ticari ya da reklam amaçlı istek dışı mesaj gönderilmesi, üyelerin bu amaçla başka bir web sitesine yönlendirilmesi ve sitedeki interaktif alanların bu şekilde illegal ve yetki dışında kullanılması gibi durumlarda hukuki yollara başvurma hakkını saklı tutar.
      f) Üyeler, ticari amaç taşıyan ya da reklam içeren hiçbir bilgi, yazılım ya da malzeme postalayamaz ya da iletemez. Diğer üyelerden herhangi bir ürün satın almak ya da onlara ürün satmak gibi bir talepte ve reklam faaliyetinde bulunamaz. Bu amaçla üyelere yönelik "e-posta zincirleri" kurulamaz; "junk e-posta" gönderilemez.
      g) Üyeleri bu tip reklam faaliyetleri ya da ısrardan korumak için tedbir amacıyla Pembealem.com, bir üyenin diğer üyelere göndereceği mesajları kısıtlama hakkını saklı tutmaktadır.
    * Pembealem.com site dahilindeki interaktif alanlarda üyelerin yazdıklarından sorumlu değildir; buralarda yazılan görüşleri paylaşmak durumunda değildir.
    * Pembealem.com link verdiği, banner tanıtımı yaptığı sitelerin içeriklerinden sorumlu değildir.
    * Site üyesi, sitenin genel kullanım alanında yayınlanan her türlü bilginin dünya çapında kullanım, sergileme ve dağıtım hakkını, geri alınamaz, sürekli, özel olmayan, tamamen ücreti ödenmiş olarak Pembealem.com'a vermiş olur. Pembealem.com, üyelerinin verdiği ve veri tabanında bulunan bilgileri, istatistiksel bilgilere dönüştürmek, reklam ve pazarlama alanında kullanmak, site kullanıcılarının genel eğilimlerini belirlemek, içeriğini ve servislerini zenginleştirmek için kullanabilme hakkına sahiptir.
    * Pembealem.com'da bulunan bütün yazılı, resimli, sesli, grafik içeren ve/veya içermeyen tablo gibi materyallerin her hakkı saklıdır. Bu materyalleri kopyalayarak kişisel sayfalarda yayınlamak ve/veya pazarlamak kesinlikle yasaktır. Kişisel sayfalarda bu gibi materyallerin kullanılması halinde mutlaka kimden alıntı yapıldığı ve/veya alıntı yapılan şahıs ve ticari kurumun izin verdiğini belirten bir ibarenin sayfanın altına eklenmesi zorunludur. Aksi halde doğabilecek kanuni ihtilaflarda Pembealem.com, hiçbir sorumluluk kabul etmez.
    * Teknik aksaklıklardan dolayı Pembealem.com'da hata ya da kesinti olabilir. Pembealem.com, hizmetin bu şekilde kesilmesinden sorumlu değildir. Pembealem.com, telefon ve network ağı, çevrimiçi sistemler, servis sağlayıcıları, bilgisayar teçhizatı ve yazılımları, İnternet trafiğindeki tıkanıklık, üyelere veya herhangi bir kişiye zarar verecek yazılımlar yüklemek gibi teknik konulardan doğan aksaklıklardan sorumlu değildir.
    * Pembealem.com, üyeler ve üyeler arasındaki iletişimle ilgili herhangi bir hata, ihmal, kesinti, silinme, bozulma, işlem veya iletimde gecikme ya da iletişim ağı başarısızlığından sorumlu değildir.

      Üyelik
      Standart Üyelik
    * Profil kabul şartları:
      Üye olmak isteyen bir kullanıcının profilinin kabul edilmesi, aşağıdaki şartların yerine getirilmesine bağlıdır.
      a)Profiller e-posta adresi, web adresi, telefon numarası gibi (doğrudan ya da dolaylı olarak) kişisel bilgi içeremez.
      b) Profillerde kullanıcının kendini ya da aradığı kişiyi anlattığı alanlar, ayrıntılı, açık ve gerçeğe uygun olmalıdır.
      c) Profillerde kullanıcının kendini ya da aradığı eşi anlattığı alanlarda, herhangi bir biçimde hakaret içeren, seksist ya da ırkçı ifadeler kullanılamaz. Üye profilleri sadece Süper Üyeler tarafından görüntülenebilmektedir.
      d) Profillerde Türkçe ya da İngilizce dışında bir dil kullanmak isteyenler bunu birkaç cümleyle sınırlı tutmak zorundadır.
      e) Profillerde herhangi bir siyasi görüşün, dinin vb. propagandasını yapılamaz. Bu durumda ilgili Standart ya da Süper Üyelikler iptal edilir.
      f) Profillerde herhangi bir şekilde reklam yapılamaz. Bu durumda ilgili Standart ya da Süper Üyelikler iptal edilir
    * Pembealem.com'a üye olurken verilen e-posta adresinin üyeye ait ve aktif bir e-posta adresi olma zorunluluğu vardır. Üyelikle ilgili tüm yazışmalarda sisteme üye olurken verilen e-posta adresi esas alınır ve bu adres kullanılır. Pembealem.com verilen e-postanın doğruluğuna inanır ve buna göre davranır. Yanlış ve yalan beyan edilen e-postalardan oluşabilecek hatalardan Pembealem.com sorumlu değildir.

      Süper  Üyelik
    * Pembealem.com'da Standart üyeliğin dışında bir çeşit üyelik bulunmaktadır: Süper Üyelik. Süper Üye olunması durumunda, doldurulan formda verilen bilgilerin hatalı ve noksan olmasından dolayı ortaya çıkabilecek durumlarda, sorumluluğun üyede olduğunu, üye peşinen kabul eder.
    * Pembealem.com'da Süper üye olurken oluşabilecek aksaklıklardan, bankalarla yaşanabilinecek problemlerden Pembealem.com sorumlu değildir.
    * Süper üye olunurken kredi kartı ile ödeme yapılması gerekmektedir. Kredi kartı ile yapılan ödemede kart bilgilerinin ve ödemenin doğruluğunun kontrolünün yapılması için Pembealem.com tarafından üyeye telefon araması yapılmaktadır. Herhangi bir bilgi uyuşmaması durumunda güvenlik gerekçesiyle ödemenin iptali gerçekleşmektedir. Bu nedenle Süper üye olunurken kredi kartı bilgileri ve iletişim bilgileri doğru bir şekilde doldurulmalıdır. Süper üyelerin, üye olurken bildirdikleri kredi kartı bilgileri kesinlikle sistem tarafından saklanmamaktadır.
    * Site üyesi, kredi kartı ile aynı gün içinde, bir defadan fazla işlem yapmaya çalıştığında kendi güvenliği için, sistem tarafından sadece tek bir işlem yapmak üzere sınırlandırılır.
    * Süper üyeler, üyelikten kendi istekleri dahilinde  istifa ettikleri takdirde Süper üyelikleriyle ilgili tüm haklarını kaybeder. Bu durumda, herhangi bir geri ödeme ya da kullanılmamış dönemlere ait ücretlerin iadesi mümkün değildir.
    * Süper üyelere ait profiller Pembealem.com kurallarını ihlal ettikleri takdirde, tıpkı Standart üyelerin profilleri gibi yasaklı reddedilebilir, iptal edilebilir. Yasaklanma durumunda gerekli düzenlemeleri yaptığı takdirde üyelik haklarına kavuşur ancak iptal edilen bir üyelik Süper üyelikle ilgili tüm haklarını kaybeder. Bu durumda, herhangi bir geri ödeme ya da kullanılmamış dönemlere ait ücretlerin iadesi mümkün değildir.

    * Pembealem.com'in Süper üyelerin üyeliklerinin kredi kartı ile yapılan ödemelerde üyelik süresi sonunda üyelik otomatik olarak yenilenmemektedir. Süper üyenin sisteme iletişime geçerek üyeliğinin yenilenmesini isteyebilir.
    * Süper üyeliklerde 1 aylık paket 30 ve 1 yıllık paket ise 365 takvim gününü ifade etmektedir.

      Güvenlik
    * Pembealem.com güvenlik konusunda son derece titiz çalışmaktadır. Pembealem.com 24 saat denetlenmektedir.
    * Pembealem.com'da kişisel bilgiler hem online hem de offline durumundayken koruma altında bulunmaktadır. Üyelik işlemleri gerçekleştirirken verilen bilgiler SSL güvenlik sistemiyle korunmaktadır. Kullanıcı ve müşteri bilgileri üçüncü şahısların gözünden ve müdahalesinden korunmaktadır. Bu amaçla, üyelik işlemleri sırasında 128 bit SSL güvenlik alanı içinde hareket edilir. Bu uluslarası bir standarttır. İşlemler sürecine girildiğinde güvenli bir sitede olunduğunu anlamak için dikkat edilmesi gereken iki şey vardır. Biri browserin (internet tarayıcısı; İnternet Explorer, Mozilla Firefox vb.) en alt satırında bulunan bir anahtar ya da kilit simgesidir. Örneğin Internet Explorer programında bu sarı renkli bir kilittir. Buna ek olarak özel korunan sayfalarda, sayfanın adresinin başındaki http:// , https:// olarak değişir. Bu, güvenli alanı ifade eder. Bu alanda verilen bilgiler şifrelenerek korunur. Bu bilgiler, ancak satış işlemleri sürecine bağlı olarak kullanılır. Üçüncü kişilere gösterilmez, devredilmez.
    * Üye, göndereceği e-postalarda, faxlarda veya mektuplarda asla kredi kartı numaranızı yazmamalıdır. E-postalarda yer alan bilgilerin üçüncü şahıslar tarafından görülme olasılığı bulunmaktadır. Pembealem.com, bu yollarla aktarılan bilgilerin güvenliğini hiçbir koşulda garanti edemez. Kredi kartı numarasının bildirilmesini gerektiren durumlarda +447940284797 numaralı telefondan Pembealem.com yetkilileriyle bağlantı kurulabilir.
    * Üye verilerinin Pembealem.com ihmali görülmeden yetkisiz kişilerce okunmasından (üyenin bilgilerini başka kişilerle paylaşması, siteden ayrılırken çıkış yapmaması, vb. durumlardan) dolayı gelebilecek zararlardan Pembealem.com. sorumlu değildir.
    * Pembealem.com, online ya da offline konumdaki hiçbir üyenin davranışlarından sorumlu değildir. Hiçbir koşulda sitenin kullanımı, içeriği, online ya da offline konumda olsunlar üyeler arasındaki iletişim ve etkileşimden doğan sonuçlardan kayıp, hasar, zarar, ölüm, vs. dahi olsa- sorumlu değildir.
    * Pembealem.com, üyeler arasındaki anlaşmazlıkları takip etme hakkına sahiptir ama buna zorunlu değildir. Üyeler arasındaki iletişim, etkileşim ve ilişkiler, tamamen üyelerin kendi sorumluluğu altındadır. Bir üyenin yayınladığı içerik unsuru, zararlı, hatalı ya da aldatıcı olabilir. Bu durumda diğer üyelerin dikkatli ve sağduyulu davranmaları gerekmektedir. Üyeler arasındaki anlaşmazlıklardan doğan herhangi bir maddi ya da manevi zarardan Pembealem.com sorumlu değildir.
    * Pembealem.com üyeleri istedikleri zaman, "Profil Düzenle" sayfasında yer alan "Üyelik İptali" bölümündeki talimatları takip ederek üyelikten çıkabilir. Pembealem.com, herhangi bir uyarı yapmaksızın üyeliği iptal etme hakkına sahiptir.
    * Pembealem.com, kullanıcılar arasında etkileşimi mümkün kılan herhangi bir içerik unsurunu (kısa mesaj, mesaj, fotoğraf ya da profil ) Üyelik Sözleşmesi'ni ihlal ettiği ya da saldırgan, yasa dışı, üyelerin haklarını ve güvenliğini tehdit eden unsurlar içerdiği gerekçesiyle denetleyebilir veya iptal edebilir.
Gizlilik Politikası Prensipleri
Kullanıcılarımızın kişisel özellik ve mahremiyeti Pembealem.com için son derecede önemlidir. Şayet bu anlaşma (bildiri) ile ilgili sorularınız veya sorunlarınız olursa, “İletişim” penceresi aracılığı ile yardım masasına bir mesaj göndererek Pembealem.com ile temasa geçmeniz gerekir. Aşağıdaki maddelerde bahsedilen "Gizlilik İlkeleri", kullanıcıların hakkında toplanılan bilgileri ve bu bilgilere ne olabileceğini tanımlar. Bu bildiri aşağıdaki temel başlıklar altında oluşturulmuştur.
1. Güvenlik
2. Topladığımız bilgiler
3. Sizin bilgilerinizin bizim tarafımızdan açıklanması
4. Reklamcılık
5. Hesabın iptal edilme prosedürleri
6. Gizlilik politikalarımızdaki değişikliklerin tebliği
Bu bildiri, üyelere ait bilgilerin saklanma koşulları konusunda üyeleri bilgilendirmek ve Pembealem.com’un üyelere ait bilgileri koruduğuna dair yükümlülükleri yerine getirdiğini göstermek amacıyla hazırlanmıştır ve sadece Pembealem.com’da yapılan işlemler, giriş yapılan datalar (veriler) ve Pembealem.com ile üyeler arasındaki mesaj trafiğini kapsar. Başka bir Internet sitesi, şirket ya da tüketici ile ilgili konular bu bildirinin kapsamına girmez. Bu bildiri zaman içinde güncellenebileceği için kullanıcılar tarafından periyodik olarak takip edilmelidir ve bu sorumluluk kullanıcılara aittir. Bildirinin güncellenmesi ile ilgili detaylar ve haber verme  işleri Pembealem.com sorumluluğu altındadır. Üye, siteyi ziyaret ettiği ya da siteye bilgi girişi yaptığı andan itibaren, bu bildiride yer alan maddeler yürürlüğe girer ve bildirideki bütün maddeleri kabul etmiş sayılır.
    * Pembealem.com, üyelerinin özel bilgilerinin gizliliğinden sorumludur.
    * Pembealem.com'a üyeler tarafından verilen bilgiler üçüncü kişi ya da kişilere satılamaz, verilemez.
    * Üye bilgilerinin 3. kişi yada kurumlardan istenilmesi halinde üyenin yazılı izni alınır. Üye yazılı izni alınmaksızın bilgiler paylaşılmaz.
    * Pembealem.com'a üye olmak için doldurulan profil bilgilerinde ad ve soyad sorulmaz. Üye olurken verilen bilgiler kesinlikle kimlik belirlemek üzere kullanılmayacaktır.
    * Pembealem.com’da herkese açık alanlarda, bu alanlar, her ne kadar 24 saat kontrol ediliyor olsa da kişisel bilgileri saklamak, üyelerin sorumluluğundadır.
    * Pembealem.com da, site kullanımının ve site içi faaliyetlerin devamlılığını takip etmek için bilgi toplamak amacıyla ‘çerez’ (cookie) olarak adlandırılan teknolojiyi kullanmamaktadır.

Cookie (çerez) nedir?
Cookie bilgisayarınızın sabit diskinde yer almak için sizden izin isteyen kısa bir metindir. Onaylarsanız tarayıcınız metni küçük bir dosyada bilgisayarınıza ekler. Tarayıcınızı cookie için onay vermeden önce size haber verecek şekilde kurduysanız, Pembealem.com sizden bilgisayarınıza kurulmuş bir cookie isteyecektir. Bunun amacı da Pembealem.com’u ne zaman ziyaret ettiğinizi bilebilmemizdir. Bu cookie bize sadece önceki bir Pembealem.com ziyaretçisinin geri döndüğünü söyleyecektir. (E-mail adresinizi veya kim olduğunuzu değil.)
Web server’ımız oturumunuz için özel bir ID(Unique ID) tespit etmezse, yeni bir tane ortaya cıkaracak ve onu bir cookie formu halinde alıcıya-müsteri gönderecektir. Yani cookie’yi kabul ederseniz, onu sadece bir kez alacaksınız.



    * Pembealem.com sitenin hiçbir alanında 18 yaşın altındaki kişilerden bilgi edinme girişiminde bulunmaz.(Pembealem.com üyeleri en az 18 yaşında olmak zorundadır ve 18 yaşını doldurmamış kişiler Pembealem.com’a üye olamazlar. Bu kural ihlali kullanıcının hesabının iptal edilmesine sebep olmaktadır).
    * Site içerisinde, başka web siteleriyle ilgili çeşitli linkler ve bannerlar bulunbilmektedir. Üye bu web sitelerini ziyaret ederken ve kullanırken dikkatli davranmalıdır. Bu sitelerin operatörleri, Pembealem.com üyeleriyle ilgili çeşitli bilgiler toplayabilirler ve bu bilgileri Pembealem.com’un kullanacağından farklı bir amaç için kullanabilirler. Pembealem.com bu sitelerin işlemlerinden ve gizlilik prensiplerinden sorumlu değildir.
    * Üyelerin e-posta adresleri ve diğer kişisel bilgileri, site kullanımını daha etkin hale getirmek amacıyla sitedeki işlemler ve aktivitelerle ilgili üyeyle bağlantıya geçmek( doğrulama e-mailleri ya da üyenin Pembealem.com’la yürüttüğü ilişkiyi etkileyebilecek, önemli haberleri içeren e-mailler gibi aktiviteleri içerir ancak bunlarla sınırlı değildir) için kullanılabilmektedir. Bu tarz iletişim, “İşlevsel İletişim” olarak tanımlanmaktadır. Bazı durumlarda, bannerler ve özel teklifler gibi reklam mesajları da “İşlevsel İletişim”in kapsamına girer.
    * Kişisel bilgiler aynı zamanda üyelere çeşitli bilgiler, sunumlar ve haberler iletmek, Pembealem.com ya da üçüncü şahısların ürünleri ya da hizmetleriyle ilgili promosyonlar göndermek amacıyla da kullanılabilir. Bu tür bilgilendirmeler e-posta ve SMS gönderme şeklinde gerçekleşebilir.
    * Pembealem.com’a giriş şifreleri tamamen kullanıcıların kontrolü altındadır. Üyeler, verdikleri bilgilerin özel kalmasını sağlamak için şifrelerinin herhangi biri tarafından öğrenilmemesi konusunda dikkatli davranmalıdırlar. Bir kullanıcıya ait şifrenin başka biri tarafından öğrenilmesi durumunda kullanıcı adı kullanılarak üyenin kontrolü dışında işlem yapılabilir. Böyle bir durum fark edildiği anda şifrenin hemen değiştirilmesinde fayda vardır.
    *Üyeler Pembealem.com’da yarattıkları profilleri ve üyelik bilgilerini istedikleri zaman güncelleyebilirler.
    *Üyeler diledikleri an üyelik iptali için (üyelik düzenle > üyelik iptali) adresine başvurabilirler. Üyelik iptali ile birlikte, üyenin sisteme kayıtlı olan tüm bilgileri de silinecektir.
    * Pembealem.com’da hakaret, taciz ve tehdit kesinlikle yasaktır. Herkese açık alanlara ya da özel mesaj alanlarına, üyeleri rahatsız edecek mesajlar atan kişiler, durumları incelendikten sonra Pembealem.com tarafından üyelikten çıkarılacaktır. Uyarı yapıldıktan sonra gerekli düzenlemelerinin üyeler tarafından anlaşılmaması durumunda ister Standart üye ister Süper üye olsun üyelikleri iptal edilmektedir. (detaylı bilgi için lütfen Hizmet Sözleşmesini okuyunuz)
    * Pembealem.com üyeleri arasındaki mesajlaşmalar sadece ilgili taraflarca okunabilir. Ancak, sitenin güvenliği ile ziyaretçi ve üyelerin maddi ve manevi haklarının korunması amaçlarının gerektirdiği durumlarda Pembealem.com yetkilileri bu mesajlara erişim hakkını saklı tutar. Bu durumlarda dahi Pembealem.com, bireysel mesajlaşmaların içeriğini üçüncü kişilerden gizler.
    * Pembealem.com, kontrolü altındaki bilgilerin kaybolmasını, değiştirilmesini ya da deformasyona uğramasını önlemek amacıyla bazı güvenlik önlemleri uygulamaktadır. Kullanılan güvenlik yazılımı (SSL), ticari aktivitelerin güvenliğini sağlayan, endüstriyel standartlara sahip, günümüzdeki en geçerli yazılımdır. Üyenin İnternet’te gezinen tüm kişisel ve finansal bilgileri şifrelenerek korunur.
    * Üyelere ait bilgilerin herhangi bir durumda bu metinde belirtilenden farklı bir şekilde kullanılmasına karar verildiği takdirde bu değişiklikler e-posta yoluyla ya da 30 gün süresince sitede yayınlayarak kullanıcılara bildirilir. Bu bildiri, giriş paragrafında da belirtildiği gibi kullanıcılar tarafından periyodik olarak takip edilmelidir. Pembealem.com gizlilik prensiplerini, herhangi bir uyarı yapmaksızın değiştirme hakkına sahiptir. Bu değişiklikler, değişikliğin yapıldığı gün ve ondan sonraki günlerde girişi yapılan bilgileri kapsar.

    * Pembealem.com’da kayıtlı Standart ya da Süper üyeler ile ilgili kayıtlı bilgilerin herhangi bir nedenle 3. kişi ya da kurumla paylaşmadan önce üyeden yazılı onay istenir.
    * Bu sayfada yer alan maddeler, değişikliklerin bu sayfadan belirtilmesi şartıyla Pembealem.com tarafından istendiği zaman değiştirilebilir.
    * Üye, bu sözleşmenin ihlali durumunda meydana gelebilecek olan kayıp, iddia ve suçlamalardan doğabilecek olan zararların karşılığında Pembealem.com'un, onun şubelerinin, yetkililerinin, ortaklarının, temsilcilerinin ve diğer çalışanlarının zararlarını karşılayacağını kabul eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder